Schedule

Questions? Please contact us at info@knowingshe.com. Thank you.
No class found for the selected class and location.
3 Sat
November
10:00 am
Soul Flow
1 hour Katie Kurtz
11:15 am
Prenatal Yoga
1 hour 15 minutes Diana Pajek
4 Sun
November
4:00 pm
Creative Movement for Kids
45 minutes Katie Tackett
5:00 pm
Creative Movement for Adults
1 hour Katie Tackett
5 Mon
November
7:00 pm
Basic Yoga
1 hour 15 minutes ginny Walters
6 Tue
November
9:00 am
CHILDCARE for Ashtanga Yoga Flow
2 hours Childcare Staff
6 spots left
6 spots left
9:15 am
Ashtanga Yoga Flow
1 hour 30 minutes ginny Walters
6:00 pm
Meditation for Everyday Life
50 minutes Mercedes Noble-Reyes
7:00 pm
7 Wed
November
9:45 am
CHILDCARE for Vinyasa Yoga
1 hour 30 minutes Childcare Staff
6 spots left
6 spots left
10:00 am
Vinyasa Yoga
1 hour 15 minutes Sarah Husher
6:00 pm
Community Yoga
1 hour Jessie Bennett Santiago
7:00 pm
8 Thu
November
9:00 am
CHILDCARE for Basic Yoga
1 hour 45 minutes Childcare Staff
6 spots left
6 spots left
9:15 am
YOGA CAFE - Basics Yoga
1 hour 15 minutes Cassandra Sirl
12:00 pm
Welcome Fall Painting w/ Dolores Bebble-Knaak
2 hours Dolores Bebble-Knaak
10 Sat
November
10:00 am
Soul Flow
1 hour Katie Kurtz
3:00 pm
Hands-On Approaches to Alignment for Instructors
2 hours 30 minutes ginny Walters
4 spots left
4 spots left
11 Sun
November
12 Mon
November
7:00 pm
Basic Yoga
1 hour 15 minutes ginny Walters
13 Tue
November
9:00 am
CHILDCARE for Ashtanga Yoga Flow
2 hours Childcare Staff
6 spots left
6 spots left
9:15 am
Ashtanga Yoga Flow
1 hour 30 minutes ginny Walters
7:00 pm
Circle of Life Birth Group
2 hours Circle of Life
FREE
14 Wed
November
9:45 am
CHILDCARE for Vinyasa Yoga
1 hour 30 minutes Childcare Staff
6 spots left
6 spots left
10:00 am
Vinyasa Yoga
1 hour 15 minutes Sarah Husher
6:00 pm
Community Yoga
1 hour Jessie Bennett Santiago
7:15 pm
Mamas Made of Stardust
1 hour Dolores Bebble-Knaak
15 Thu
November
9:00 am
CHILDCARE for Basic Yoga
1 hour 45 minutes Childcare Staff
6 spots left
6 spots left
9:15 am
YOGA CAFE - Basics Yoga
1 hour 15 minutes Cassandra Sirl
5:30 pm
Mothers Milk Club
1 hour 30 minutes Samantha Walters
17 Sat
November
10:00 am
Soul Flow
1 hour Katie Kurtz
18 Sun
November
12:00 pm
Baby + Me Yoga
45 minutes Che Leetch
1:00 pm
StrongHER Together: A Mother/Daughter Workshop
2 hours Rachel Bowers + Che Leetch
7 spots left
7 spots left
19 Mon
November
7:00 pm
Basic Yoga
1 hour 15 minutes ginny Walters
20 Tue
November
9:00 am
CHILDCARE for Ashtanga Yoga Flow
2 hours Childcare Staff
6 spots left
6 spots left
9:15 am
Ashtanga Yoga Flow
1 hour 30 minutes ginny Walters
6:00 pm
Meditation for Everyday Life
50 minutes Mercedes Noble-Reyes
21 Wed
November
9:45 am
CHILDCARE for Vinyasa Yoga
1 hour 30 minutes Childcare Staff
6 spots left
6 spots left
10:00 am
Vinyasa Yoga
1 hour 15 minutes Sarah Husher
6:00 pm
Community Yoga
1 hour Jessie Bennett Santiago
7:15 pm
Writing Workshop for Healing and Art
2 hours Amanda Rose Howland
22 Thu
November
Happy Thanksgiving
We are thankful for our She Collective community!
Show 20 more days